Ευχαριστήριο 3ο. Ανταπόκριση στην Έκκληση για Βοήθεια - Έργα στον Έβρο (Έργα Επέκτασης Φράκτη & άλλα μέσα Αποτροπής )

αναρτήθηκε στις 12 Ιουν 2020, 11:30 π.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ ΞάνθηςΟ Πρόεδρος και τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, ευχαριστούν θερμά τους Φορείς, Συλλόγους και μεμονωμένα άτομα, μέλη και άλλους από όλη την Ελλάδα, καθώς και Ομογενείς από το Εξωτερικό που ανταποκρίθηκαν στις δύο (2) εκκλήσεις μας (της 10 &26/3/2020) και ενίσχυσαν οικονομικά, με μετρητά ή κατάθεση σε Τραπ. Λογαριασμούς ή και απευθείας στους Προμηθευτές, την προμήθεια υλικών για το ‘’φράκτη’’ στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ,αλλά και την επέκταση του κατά μήκος του Έβρου Ποταμού, όπως και την προμήθεια άλλων αναγκαίων εποπτικών μέσων.

Η πρωτοβουλία ήταν και είναι επικουρική & συντονισμένη όμως στο σχεδιασμό του Δ’Σ. Στρατού, είναι δε πέρα και πάνω από Πολιτικά Κόμματα και εκπηγάζει από την αυθόρμητη διάθεση ΟΛΩΝ των Ελλήνων, πλην ελαχίστων που διαφωνούν για δικούς τους λόγους ή και σκοπιμότητες, να βοηθήσουν την Πατρίδα, προσφέροντας από το υστέρημα τους, για τη θωράκιση σε όλο το μήκος του Έβρου από την κατευθυνόμενη από την Τουρκία σε βάρος της Χώρας μας επιχείρηση: «Μαζικής - βίαιης και παράνομης εισβολής λαθρομεταναστών», η οποία, χάρις τη σύμπνοια και τη συντονισμένη δράση όλων των υπεύθυνων φορέων ακόμη και των κατοίκων του Έβρου, απέτυχε παταγωδώς στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ και θα αποτύχει το ίδιο παντού στον Ελλαδικό Χώρο!!!!!

Οι ευγενικές προσφορές όλων συνετέλεσαν ώστε να συγκεντρωθεί συνολικά ποσό, ξεπέρασε τις 44.000 €, ποσό που επέτρεψε την προμήθεια των υλικών τα οποία παραδόθηκαν και ήδη τοποθετήθηκαν στον Έβρο (ή συνεχίζουν να τοποθετούνται), από την αρμόδια Στρ. Υπηρεσία του Δ’Σ. Στρατού.

Ευχαριστούμε τους Φορείς, Συλλόγους, Ενώσεις, όπως και τα μεμονωμένα άτομα που ανταποκρίθηκαν. Συγκεκριμένα τους παρακάτω :

·  Εταιρεία ESCARGOT A.B.E.E.( Μεσιτίδης Γεώργιος).

·  ΙΗΑ (International Hellenic Association)- 4η δόση.

·  Κοινωνικό Ίδρυμα ‘’Σταύρος Χαλιορής’’.

·  ΚΥΚΛΟΣ Α.Ε.- Αλεξιάδης.

·  ΠΟΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών).

·  ΣΕΑΝ Ξάνθης ( Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών).

·  Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ξάνθης.

·  Γερμαντζίδη Νικόλαο.

·  Γεωργοπούλου Δήμητρα.

·  Γραμματικόπουλο Νικόλαο.

·  Διάκο Νικόλαο.

·  Λουπάση Θεόδωρο.

·  Κίτσο Δημήτριο.

·  Κόντη Ιωάννη.

·  Κωσταράκο Μιχαήλ, Επίτιμο Α/ΓΕΕΘΑ.

·  Μπαλταντζή Νικόλαο.

·  Μπούνταλη Αθανάσιο.

·  Οικονομόπουλο Λεωνίδα.

·  Παπασταύρου Σοφία.

·  Πεχλιβάνη Κυριάκο.

·  Πολέντα Μανούσο.

·  Σαριδάκη Αλεξάνδρα.

·   Σαριδάκη Μαρία.

·  Σαριδάκη Ναπολέοντα.

·  Ταβουλάρη Σταυρούλα.

·  Φραγκάκη Χρήστο.

·  Χριστόπουλο Αναστάσιο. 

·  Χρυσοσπάθη Ιωάννη.

·  ΑΝΩΝΥΜΟΣ (6/5.έμβασμα).

·  ΑΝΩΝΥΜΟΣ( 9/6 έμβασμα).

Το παρόν ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ (3ο), αποστέλλεται στα ΜΜΕ για την ενημέρωση του κοινού, κοινοποιείται στο Δ’ Σ. Στρατού & την ΕΑΑΣ, ενώ θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας :www.eaasxanthis.gr και το fb (ΕααΣ Ξάνθης, όπου έχουν αναρτηθεί και τα άλλα δύο (2) ευχαριστήρια (17 Μαρτίου και 5 Μαΐου.2020), με τα στοιχεία των άλλων 151 που ανταποκρίθηκαν.

Ευχαριστούμε τέλος όλους τους Έλληνες, για τη σύμπνοια που επέδειξαν και τη διάθεση για προσφορά στον Αγώνα αυτό της Πατρίδας μας, όπως και τα πάσης φύσεως ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, στην Ξάνθη και το Πανελλήνιο, που πρόβαλαν τις εκκλήσεις μας.

Η παρούσα προσπάθεια του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης, ως προς τη συγκέντρωση χρημάτων από τις 2 εκκλήσεις που εκδόθηκαν, ΠΕΡΑΤΩΝΕΤΑΙ

Η προσπάθεια, ωστόσο, προμήθειας άλλων μέσων, όπως και για την κατασκευή των έργων αποτροπής εισόδου στον ΕΒΡΟ, συνεχίζεται από το Δ’ Σ. Στρατού.


       

 

Ευχαριστήριο 2ο στην Ανταπόκριση της Τελικής Έκκλησης για Οικονομική Βοήθεια Υλικά Ενίσχυσης του Φράκτη στις Καστανιές και στον Έβρο -Β’ΦΑΣΗ)

αναρτήθηκε στις 5 Μαΐ 2020, 11:52 π.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης

                                     
                             

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, ευχαριστούν θερμά τους Φορείς, Συλλόγους και μεμονωμένα άτομα, μέλη και άλλους από όλη την Ελλάδα, καθώς και Ομογενείς από το Εξωτερικό (Τορόντο Καναδά), που ανταποκρίθηκαν στην 2η έκκλησή μας (της 26/3/2020) και ενίσχυσαν οικονομικά με μετρητά ή κατάθεση σε Τραπ. λογαριασμούς, για την προμήθεια αναγκαίων προστατευτικών δομικών και άλλων στοιχείων για το ‘’φράκτη’’ στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ , αλλά και κατά μήκος του Έβρου- Β ́ΦΑΣΗ .

Η πρωτοβουλία ήταν και είναι επικουρική & συντονισμένη στο σχεδιασμό του Δ’Σ. Στρατού, είναι δε πέρα και πάνω από Πολιτικά Κόμματα και εκπηγάζει από την αυθόρμητη διάθεση ΟΛΩΝ των Ελλήνων, πλην ελαχίστων που διαφωνούν για δικούς τους λόγους ή και σκοπιμότητες, να βοηθήσουν την Πατρίδα, προσφέροντας από το υστέρημα τους, για τη θωράκιση σε όλο το μήκος του Έβρου από την κατευθυνόμενη από την Τουρκία σε βάρος της Χώρας μας επιχείρηση: «Μαζικής - βίαιης και παράνομης εισβολής λαθρομεταναστών», η οποία, χάρις τη σύμπνοια και τη συντονισμένη δράση όλων των υπεύθυνων φορέων ακόμη και των κατοίκων του Έβρου, απέτυχε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ παταγωδώς !!!!!

Οι ευγενικές προσφορές όλων, συνετέλεσαν ώστε να συγκεντρωθεί και στη Β’ Φάση ποσό που επέτρεψε την προμήθεια μέρους των υλικών τα οποία ήδη τοποθετήθηκαν στον Έβρο (ή συνεχίζουν να τοποθετούνται), από την αρμόδια Στρ. Υπηρεσία του Δ’Σ. Στρατού.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όσους ανταποκρίθηκαν μεμονωμένα και μας εμπιστεύτηκαν τη δική τους βοήθεια. Συγκεκριμένα τους κ. κ.:
 Ανδρέου Ευστράτιο.
 Αντωνόπουλο Δημήτριο.
 Βαβάτση Δημήτριο.
 Βαχαβιώλο Κωνσταντίνο.
 Βλαχόπουλο Γεώργιο.
 Γαβριήλ Χρήστο.
 Γάντζο Πάτροκλο.
 Γεωργιάδη Ευστράτιο.
 Γεωργούδη Εμμανουήλ.
 Γιοβαννόπουλο Μιχαήλ.
 Γιοβαννόπουλο Παράσχο.
 Γκατζίνο Φώτιο.
 Γκέρατς Δημήτριο.
 Γουρνιεζάκη Ευαγγελία.
 Δημητρόπουλο Χαράλαμπο.
 Διαμαντόπουλο Άρη.
 Ελευθεριάδη Χαράλαμπο.
 Ζυγούρη Κωνσταντίνο (Τορόντο Καναδά).
 Ζωχιό Σπυρίδωνα.
 Καλαϊτζίδη Κωνσταντίνο.
 Καλαντζή Χρήστο.
 Καλτσάτο Αθανάσιο.
 Καναβάκη Νικόλαο.
 Κανελλόπουλο Αγησίλαο.
 Καπελούζο Αχιλλέα
 Κάπη Απόστολο.
 Καρακώστα Ιωάννη.
 Καρακατσάνη Γεώργιο.
 Καραμπιπέρη Θεοφάνη.
 Καρυοφυλλίδη Απόστολο.
 Κασαπίδη Αριστείδη.
 Κατσαφυλλούδη Αντώνιο.
 Κατσούρα Γεώργιο. (Τορόντο Καναδά).
 Κερεστετζή Μαργαρίτη.
 Κιλιργιώτη Απόστολο.
 Κίτσο Δημήτριο.
 Κόκκορη Σωτήριο.
 Κόσκερη Γρηγόριο.
 Κυριακίδου Ελένη.
 Κυριακόπουλο Αθανάσιο.
 Λαδά Κωνσταντίνο.
 Λεονάρδο Σπυρίδωνα.
 Λιώλιο Αστέριο.
 Μαγουλά Λεωνίδα.
 Μαυρόπουλο Παναγιώτη.
 Μπαϊρακτάρη Στυλιανό.
 Μπαλτατζή Νικόλαο.
 Μπαφραλίδη Χαράλαμπο.
 Μπολέτη Γεώργιο.
 Νακόπουλο Γεώργιο. Επίτιμο Υ/ΓΕΕΘΑ
 Ναούμ Νικόλαο.
 Νινιό Παναγιώτη.
 Οικονόμου Ηλία.
 Παπαναστασίου Φίλιππο.
 Παραγιουδάκη Μανούσο, Επίτιμο Α/ΓΕΕΘΑ.
 Πηλιαφά Κωνσταντίνο.
 Πολέντα Μανούσο
 Πομόνη Νικόλαο
 Ράδο Μιχαήλ.
 Ρούσσο Βενέδικτο – Γραφικές Τέχνες.
 Ρωμανίδη Θεόδωρο.
 Σταματάκη Χριστόδουλο.
 Σταματογιαννάκη Μιχαήλ.
 Στυλιανόπουλο Αθανάσιο, Επίτιμο Β’ Υ/ΓΕΣ
 Σύνδεσμο Αποφοίτων ΣΣΕ Τάξεως 1960.
 Σύνδεσμο Αποφοίτων ΣΣΕ Τάξεως 1968.
 Σύνδεσμο Αποφοίτων ΣΣΕ Τάξεως 1974
 Σύλλογο Ποντίων Ν. Ξάνθης.
 Σύλλογο Ποντίων Χορευτών Ξάνθης ‘’ΤΡΑΝΤΕΛΛΕΝΕΣ’’.
 Ταβουλάρη Ηλία.
 Τσιρκινίδη Παναγιώτη.
 Ψωμαδόπουλο Εμμανουήλ
 ΑΝΩΝΥΜΟΣ(18/3 έμβασμα).
 ΑΝΩΝΥΜΟΣ (30/3 έμβασμα)
 ΑΝΩΝΥΜΟΣ(2/4 .έμβασμα).
 ΑΝΩΝΥΜΟΣ (21/4.έμβασμα).
 ΑΝΩΝΥΜΟΣ (27/4.έμβασμα).

Ευχαριστούμε επίσης όσους Φορείς, Ιδρύματα και Συνδέσμους/Συλλόγους και Επιχειρήσεις, από την Ξάνθη και άλλες Πόλεις, ανταποκρίθηκαν και κατέθεσαν ‘’απευθείας’’ τη βοήθειά τους, στους προμηθευτές, όπως τους υποδείχτηκε από τον αρμόδιο του Δ’Σ. Στρατού.

Ευχαριστούμε τέλος όλους τους Έλληνες, για τη σύμπνοια που επέδειξαν και τη διάθεση για προσφορά στον Εθνικό Αγώνα της Πατρίδας μας, όπως και τα πάσης φύσεως ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, στην Ξάνθη και το Πανελλήνιο, που πρόβαλαν την έκκλησή μας.

Το παρόν ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ (2ο), με τα στοιχεία όσων ανταποκρίθηκαν στην ΕΚΚΛΗΣΗ μας, αποστέλλεται στα ΜΜΕ για την ενημέρωση του κοινού, κοινοποιείται στο Δ’ Σ. Στρατού & την ΕΑΑΣ, ενώ θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας :www.eaasxanthis.gr και το fb (ΕααΣ Ξάνθης), για λόγους διαφάνειας, όπου έχει αναρτηθεί και το 1ο ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ της 17 /3/ 20.

Η παρούσα προσπάθεια του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης, ως προς τη συγκέντρωση χρημάτων από τις 2 εκκλήσεις που εκδόθηκαν, περατώθηκε με την 5 Μαΐου 2020 (στην παρούσα φάση).

Παρακαλούμε τυχόν άλλους που στο εξής επιθυμούν να συνδράμουν, οικονομικά την προμήθεια υλικών κατασκευής των έργων του Δ’Σ. Στρατού, που συνεχίζονται σε όλο το μήκος του Έβρου ποταμού, να απευθύνονται για συνεννόηση στα τηλέφωνα :6937100910 και 6937409943.

Η προσπάθεια των έργων στον ΕΒΡΟ συνεχίζεται. Το σύνθημα όλων μας ας είναι : ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!!!

12 Μαρ 2020. Επίσκεψη στους Ακρίτες μας στο ΕΦ 1 στις Καστανιές Έβρου.

αναρτήθηκε στις 13 Μαρ 2020, 12:27 μ.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης

Ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος, Μέλη και Φίλοι του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, συνολικά 35 άτομα, μεταξύ αυτών και η Πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων, πραγματοποίησαν αυθημερόν επίσκεψη Ηθικής Στήριξης στους Ακρίτες μας στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ Έβρου.  Διαβάστε το άρθρο και δείτε τις φωτογραφίες

Εκκλησιασμός στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Γλαύκης (8 Φεβ 2020)

αναρτήθηκε στις 10 Φεβ 2020, 3:17 π.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης   [ ενημερώθηκε 10 Φεβ 2020, 6:08 π.μ. ]

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 ο πρώτος εκκλησιασμός του προγράμματος «Εκκλησιασμοί στα Πομακοχώρια του Ν. Ξάνθης 2020» στον Ι. Ν Αγίου Γεωργίου Γλαύκης, που
βρίσκεται εντός του Στρατοπέδου ¨Υπτγου Δ. Παπαποστόλου¨. Περισότερα

Κοπή Βασιλόπιτας του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης

αναρτήθηκε στις 22 Ιαν 2020, 4:58 π.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης   [ ενημερώθηκε 22 Ιαν 2020, 5:19 π.μ. ]

Το Σάββατο, 18 Ιαν. 2020, πραγματοποιήθηκε στη ΛΑΦΞ η κοπή της βασιλόπιτας του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης, με συμμετοχή 130 μελών μας και φίλων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ. Παντελεήμων, ο Υποδιοικητής του Δ’ Σ.Στρατού, Υπτγος Αλέξανδρος Τσιρίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελης και ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ, Αντγος ε.α Βασίλειος Ροζής.

Διαβάστε όλο το άρθρο και δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Συγκέντρωση Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης 2019

αναρτήθηκε στις 1 Δεκ 2019, 6:38 π.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης   [ ενημερώθηκε 1 Δεκ 2019, 6:38 π.μ. ]

Πραγματοποιήθηκε, την 27η Νοε. 2019 στη ΛΑΦ. Ξάνθης, η ετήσια συγκέντρωση των μελών του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, εκδήλωση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ. Παντελεήμων, ο Διοικητής του Δ΄Σ. Στρατού, Αντιστράτηγος κ. Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, κ Νικόλαος Ευφραιμίδης, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων ΥΠΕΞ, κ Συμεών Τέγος,  Αστυνομικός Διευθυντής της ΑΔ Ξάνθης, κ Χρήστος Σταμπουλής, ως εκπρόσωπος του απουσιάζοντος ο Δημάρχου Ξάνθης ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Ζερενίδης και ο εκπρόσωπος της ΠΥ Αντιπύραχος κ. Γκίκης Χρήστος.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν, τα Τοπικά Συμβούλια ...

Διαβάστε όλο το κείμενο από την συγκέντρωση και δείτε φωτογραφίες


Εκκλησιασμοί σε Ι.Ν. στα Πομακοχώρια του Ν. Ξάνθης 2020

αναρτήθηκε στις 28 Νοε 2019, 2:07 π.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης   [ ενημερώθηκε 28 Νοε 2019, 2:08 π.μ. ]

Το Παράρτημα της ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, μαζί με τους άλλους δώδεκα «αναδόχους» Συλλόγους, των Ιερών Παρεκκλησίων της παραμεθόριας περιοχής, σε συνεργασία και την έγκριση της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου, παρουσίασε την αφίσα με όλους τους εκκλησιασμούς που θα τελεστούν το 2020 στους οκτώ  Ιερούς Ναούς και Παρεκκλήσια, που υπάρχουν στα Πομακοχώρια της Ξάνθης.

Εκκλησιασμοί σε Υπάρχοντες Ι.Ν. στα Πομακοχώρια Ν. Ξάνθης (Πρόγραμμα 2020)

αναρτήθηκε στις 1 Νοε 2019, 7:49 π.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης   [ ενημερώθηκε 1 Νοε 2019, 7:49 π.μ. ]

Πραγματοποιήθηκε, την 30η Οκτ 2019, στα γραφεία του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, η σύσκεψη όλων των «αναδόχων» Συλλόγων, με την παρουσία εκπροσώπου της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου, για τη σύνταξη του Προγράμματος «Εκκλησιασμοί σε υπάρχοντες Ι.Ν. στα Πομακοχώρια του Ν. Ξάνθης, του 2020».
Το πρόγραμμα που συντάχθηκε, υποβλήθηκε και εγκρίθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου, κκ Παντελεήμονα.
Οι εκκλησιασμοί, που προγραμματίστηκαν, είναι καταχωρημένοι, κατά μήνα, όπως στον συνημμένο Πίνακα.
Περισσότερα στοιχεία θα συμπεριληφθούν στην πληροφοριακή «αφίσα» (υπό σύνταξη), με το χάρτη της περιοχής, στην οποία θα τυπωθούν οι ημερομηνίες & φωτογραφίες των Ι.Ν. και Παρεκκλησίων, η οποία θα σταλεί σε ΜΜΕ, Φορείς και τα Ταξιδιωτικά γραφεία όλης της Χώρας, για την ενημέρωσή τους, ενώ ταυτόχρονα θα προωθηθεί για ανάρτηση σε Ιστοσελίδες και ηλεκτρονικές εφημερίδες.
Παρακαλούμε τυχόν άλλους, που ενδιαφέρονται (Φορείς, Συλλόγους, Ενώσεις, Σωματεία, κλπ), για τέλεση πρόσθετων εκκλησιασμών, στους συγκεκριμένους Ναούς και Παρεκκλήσια, να μας το γνωρίσουν, μέχρι και 10 Νοε.2019. (για να συμπεριληφθούν στη σχετική «αφίσα»).

Επίσκεψη του ΤΣ ΕΑΑΣ Ξάνθης στον Δήμαρχο Ξάνθης

αναρτήθηκε στις 1 Νοε 2019, 7:36 π.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης   [ ενημερώθηκε 1 Νοε 2019, 7:36 π.μ. ]

Ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και Μέλος του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, πραγματοποίησαν Εθιμοτυπική Επίσκεψη στο νέο Δήμαρχο Ξάνθης κ. Εμμανουήλ Τσέπελη, ο οποίος τους υποδέχθηκε εγκάρδια στο Γραφείο του στις 31 Οκτ.2019.

Συνεχάρησαν τον κ. Τσέπελη, για την εκλογή του και για την ανάληψη των καθηκόντων του,ενώ του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο που επωμίσθηκε.

Αντηλλάγησαν απόψεις και του κατατέθηκαν οι προτάσεις μας, ενώ παράλληλα τον διαβεβαιώσαμε ότι οι Απόστρατοι της Ξάνθης, αναπόσπαστο κομμάτι της Τοπικής κοινωνίας, είναι διαχρονικά εθελοντές και αρωγοί στον Δήμο Ξάνθης, όπως εξάλλου και σε κάθε κρατικό και κοινωνικό φορέα, προς όφελος της Κοινωνίας της Ξάνθης και της Πατρίδας γενικότερα.

Ανάλογες εθιμοτυπικές επισκέψεις, θα συνεχισθούν, προς τους νεοεκλεγέντες για πρώτη φορά δύο (2) Βουλευτές ΝΔ &ΚΙΝΑΛ, όπως και στο Δήμαρχο Μύκης, στους οποίους έχει εκφραστεί εγγράφως η πρόθεσή μας από τις 23 Οκτ. 2019.

Επίσκεψη του ΤΣ ΕΑΑΣ Ξάνθης στον Αντιπεριφερειάρχη

αναρτήθηκε στις 24 Οκτ 2019, 11:36 μ.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης   [ ενημερώθηκε 24 Οκτ 2019, 11:37 μ.μ. ]

Ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και Μέλος του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, πραγματοποίησαν Εθιμοτυπική Επίσκεψη στο νέο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης κ. Νικόλαο Ευφραιμίδη, ο οποίος τους υποδέχθηκε εγκάρδια στο Γραφείο του στις 23 Οκτ. 2019.
Συνεχάρησαν  τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, τόσο για την εκλογή του, όσο και για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο υψηλών απαιτήσεων έργο που επωμίσθηκε.
Αντηλλάγησαν απόψεις, ενώ παράλληλα τον διαβεβαίωσαν ότι, οι Απόστρατοι της Ξάνθης, αναπόσπαστο κομμάτι της Τοπικής κοινωνίας, είναι διαχρονικά εθελοντές και αρωγοί στο πλευρό της ΠΕ Ξάνθης, όπως και κάθε κρατικού και κοινωνικού φορέα, προς όφελος της Κοινωνίας της Θράκης και της Πατρίδας γενικότερα.
Ανάλογες εθιμοτυπικές επισκέψεις μας, θα συνεχισθούν προς τους νεοεκλεγέντες για πρώτη φορά δύο (2) Βουλευτές ΝΔ & ΚΙΝΑΛ, όπως και στους Δημάρχους Ξάνθης και Μύκης, στους οποίους έχει εκφραστεί εγγράφως η πρόθεσή μας.

1-10 of 28