Παρουσίαση του έργου του Παραρτήματος στον ΠΣΑ Πεζικού 4 Μαρτίου 2021

αναρτήθηκε στις 4 Μαρ 2021, 12:36 μ.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης   [ ενημερώθηκε 4 Μαρ 2021, 12:38 μ.μ. ]

              
                                                                                                                                                                                                              
Παρουσίαση - συνέντευξη, του Προέδρου του Παραρτήματος σχετικά με τις  δραστηριότητες του Παραρτήματος,  στον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αξιωματικών Πεζικού, Αντγο ε.α. Χαράλαμπο Πόκα. Δείτε το βίντεο εδώ

Ραδιοφωνική συνέντευξη Προέδρου Παραρτήματος 21 Φεβ 2021

αναρτήθηκε στις 23 Φεβ 2021, 11:46 π.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης

Γ. Κουτσαϊμάνης: Στον νέο της ιστό η σημαία στο Αυγό-Ναι στην αύξηση θητείας αλλά με αναβάθμιση της εκπαίδευσης των στρατευσίμων

Από χθες το μεσημέρι, στο Ύψωμα Αυγό, κυματίζει η σημαία στον νέο της ιστό που αντικαταστάθηκε, ύστερα από την ομόθυμη και αυθόρμητη συνέργεια συλλόγων, κοινωνικών ομάδων  και απλών ανθρώπων της Ξάνθης.

Μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξάνθης, Ιωάννης Κουτσαϊμάνης, τόνισε ότι η αντικατάσταση είναι αποτέλεσμα μιας ομάδας Ξανθιωτών που αγκάλιασε αυτήν την ιδέα.

Ο ιστός κόπηκε στα δυο στην κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή στις 8 Φεβρουαρίου. Οι «Φίλοι της Σημαίας Ξάνθης», μια κοινωνική ομάδα που πολλά από τα μέλη του είναι μέλη της ΕΑΑΣ Ξάνθης, αποφάσισαν να προβούν στην αντικατάστασή του. Στην προσπάθεια συνέβαλαν και άλλες ομάδες της Ξάνθης, όπως οι «Πεζοπόροι Ξάνθης», «Καθαρή Ξάνθη», ο Σύλλογος «Τραντέλλενες» και το Αθλητικό Σωματείο «Σπάρτακος», αλλά και δέκα μαθητές του Εκκλησιαστικού Λυκείου Ξάνθης και φυσικά και μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατών Ξάνθης. Μαζί τους, πολλοί Ξανθιώτες που αυθόρμητα βρέθηκαν χθες το πρωί στο Ύψωμα «Τσακίρης».

«Οι φίλοι της σημαίας ανιδιοτελώς προσφέρουν υλικά και προσωπική εργασία», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Ξάνθης, δίνοντας έμφαση σε όλους αυτούς τους «ανώνυμους Ξανθιώτες» που δίνουν το παρόν σε όλες τις συλλογικές προσπάθειες που αφορούν στον τόπο μας.

Η αντικατάσταση του ιστού και η έπαρση της σημαίας στο Αυγό έγινε, όπως είναι φυσικό, με τους πενήντα και πλέον Ξανθιώτες να ψάλουν στον Εθνικό μας Ύμνο.

Αύξηση της στρατιωτικής θητείας

Την εξίσωση της διάρκειας της πλήρους θητείας των στρατευσίμων του στρατού ξηράς με αυτήν των στρατευσίμων στο πολεμικό ναυτικό και την πολεμική αεροπορία, σε 12 μήνες για όλους, ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιωτόπουλος.

Σχολιάζοντας την απόφαση αυτή, ο πρόεδρος της Ένωσης επισήμανε ότι η αύξηση της θητείας θα πρέπει να συνοδεύεται και με την αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης των στρατεύσιμων.

Στόχος, όπως είπε, είναι η εκπαίδευση να καταστήσει τους στρατεύσιμους μάχιμους στην περίπτωση που απαιτηθεί να αμυνθούν για την προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, όπως τόνισε, απαιτούνται 300 χιλιάδες στρατεύσιμοι για την κάλυψη των αναγκών στην άμυνα της χώρας. «Η αύξηση είναι καλό μέτρο αλλά αυτή η αύξηση θα πρέπει να συνοδευθεί από τη βελτίωση ποσοτικά και κυρίως ποιοτικά της εκπαίδευσης», υπογράμμισε.

Ακούστε εδώ όλη τη συνέντευξη

Επισκευή ιστού και τοποθέτηση νέας σημαίας στο Υψ. ΑΥΓΟ (21 Φεβ 2021)

αναρτήθηκε στις 23 Φεβ 2021, 9:20 π.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης   [ ενημερώθηκε 23 Φεβ 2021, 11:35 π.μ. ]

Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
Σήμερα Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 οι «Φίλοι της Σημαίας Ξάνθης», με τη βοήθεια των φίλων που ανταποκρίθηκαν στην από τις 17 Φεβρουαρίου ανακοίνωσή τους για βοήθεια στην επισκευή και επανατοποθέτηση του ιστού και της σημαίας στο Ύψωμα ΑΥΓΟ, που είχαν καταστραφεί από τη θεομηνία της 8ης Φεβρουαρίου (ο ιστός κόπηκε στα δύο) προέβησαν στην αποκατάστασή τους.
Συγκεκριμένα συμμετείχαν μέλη από τους ¨Πεζοπόρους Ξάνθης¨, την ¨Καθαρή Ξάνθη¨, τον Σύλλογο ¨Τραντέλλενες¨, το Αθλητικό Σωματείο ¨Σπάρτακος¨, 10 μαθητές του Εκκλησιαστικού Λυκείου Ξάνθης, μέλη της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξάνθης και πολλοί ανώνυμοι φίλοι Ξανθιώτες πάνω από 50 άτομα.
Όλοι αυτοί που θέλουν να βλέπουν τη γαλανόλευκη να κυματίζει πάνω από την Ξάνθη (όλους φίλους της Σημαίας τους θεωρούμε), βοήθησαν συντονισμένα στην επίτευξη του σκοπού αυτού, άλλοι προσφέροντας ανιδιοτελώς τα υλικά, άλλοι την εργασία κατασκευής, άλλοι προσφέρθηκαν με τη σωματική τους καταπόνηση να τα μεταφέρουν και άλλοι να βοηθήσουν στην ανύψωση του ιστού.
Μετά την έπαρση της σημαίας ο Εθνικός μας Ύμνος αντήχησε στα βουνά της Ροδόπης, ψαλλόμενος από τα χείλη 50 και πλέον παρισταμένων Φίλων της Σημαίας
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους.


Ραδιοφωνική συνέντευξη Προέδρου Παραρτήματος

αναρτήθηκε στις 11 Ιαν 2021, 10:31 π.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης


Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Υπτγος ε.α. Ιωάννης Κουτσαϊμάνης, παραχώρησε σήμερα 11 Ιανουαρίου 2021  συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ 89,9", σχετική με τις ενέργειες της ΕΑΑΣ στο θέμα της επέκτασης του Κέντρου Λαθρομεταναστών Φυλακίου Έβρου αλλά και γενικά τις δραστηριότητες του Παραρτήματος.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ και ακούστε την συνέντευξη εδώ

Αντικατάσταση σημαίας στο Ύψωμα ΑΥΓΟ 31-12-2020 (4η /2020)

αναρτήθηκε στις 3 Ιαν 2021, 12:11 π.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης   [ ενημερώθηκε 3 Ιαν 2021, 12:28 π.μ. ]

Οι Φίλοι της Σημαίας Ξάνθης πραγματοποίησαν στις 31 Δεκεμβρίου 2020 ανάβαση στο Ύψωμα ΑΥΓΟ (Καλλιάδιο ή Τσακίρης) για την αντικατάσταση της σημαίας που είχε τοποθετηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2020 και καταστράφηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Ύψωμα. Είναι η 4η αντικατάσταση σημαίας εντός του 2020.
Αρχίσαμε την ανάβασή μας μέσα σε πυκνή ομίχλη.
Μαζί μας και μέλη των ¨Πεζοπόρων Ξάνθης¨ καθώς και της ομάδας ¨Καθαρή Ξάνθη¨, που πραγματοποίησαν στη συνέχεια καθαριότητα του χώρου του Υψώματος αλλά και της διαδρομής, συγκεντρώνοντας επτά μεγάλες σακούλες με σκουπίδια.
Τοποθετήσαμε επίσης μέσα στο εικονοστάσι του Προφήτη Ηλία, ένα νέο Βιβλίο Εντυπώσεων-Ημερολόγιο, μέσα σε πλαστική θήκη για να μην φθείρεται, όπου οι επισκέπτες μπορούν να καταγράφουν τις εντυπώσεις τους από την επίσκεψή τους στο Ύψωμα.
Μετά την έπαρση της σημαίας ψάλλαμε όλοι μαζί τον Εθνικό Ύμνο.
Με αυτόν τον τρόπο οι φίλοι της Σημαίας Ξάνθης αποχαιρέτησαν το 2020 και υποδέχονται το 2021 με την Γαλανόλευκη να κυματίζει απρόσκοπτα πάνω από την Ξάνθη.

Προσφορά δώρων σε Μονάδες και Φυλάκια

αναρτήθηκε στις 29 Δεκ 2020, 9:51 π.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης   [ ενημερώθηκε 29 Δεκ 2020, 9:59 π.μ. ]

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Πρόεδρος και τα μέλη του τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος Ξάνθης, προσέφεραν δώρα και αντάλλαξαν ευχές με τους Διοικητές των ΤΕ Εχίνου και 2ου ΛΒΚΕΕΔ, στην έδρα του Παραρτήματος, καθώς λόγω των περιοριστικών μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας αποφεύχθηκε η επίσκεψη στις Μονάδες και τα Φυλάκια της περιοχής.

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά σε όλους τους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς, Οπλίτες, Εθνοφύλακες και Πολιτικό Προσωπικό,  Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, κάθε ατομική και οικογενειακή ευτυχία, ευόδωση του έργου που επιτελούν και τον καινούργιο χρόνο  να ξεπεραστούν γρήγορα  οι δυσκολίες που βιώνουμε όλοι.

                                                                                                        

Επίσκεψη Προέδρου ΕΑΑΣ Αντγου ε.α. Σταύρου Κουτρή στην Ξάνθη

αναρτήθηκε στις 19 Οκτ 2020, 3:05 μ.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης

    Ο Πρόεδρος της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) Αντιστράτηγος ε.α. Σταύρος Κουτρής πραγματοποίησε σήμερα 19 Οκτωβρίου 2020 επίσκεψη στην Ξάνθη, για επαφή με 
το Τοπικό Συμβούλιο, τα μέλη του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Ξάνθης αλλά και εθιμοτυπικές επισκέψεις σε αρχές και φορείς της πόλεως.
Κατά σειράν επισκέφθηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ Παντελεήμονα, τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης κ Νικόλαο Ευφραιμίδη, τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη, τον βουλευτή της ΝΔ κ. Σπυρίδωνα Τσιλιγγίρη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης κ. Πασχάλη Γιώρη και τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ κ. Μπαράν Μπουρχάν (δεν κατέστει δυνατή η προγραμματισμένη επίσκεψη με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χουσείν Ζεϊμπέκ λόγω εκτάκτου κωλύματος του κ. βουλευτού).
Κατά τις επισκέψεις του ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Παραρτήματος  Ξάνθης και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου.


Στις 19:00 στην αίθουσα των καπναποθηκών «Π» του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, μίλησε σε συγκέντρωση μελών του Παραρτήματος Ξάνθης, για τους στόχους και το πρόγραμμα του νέου ΔΣ της Ενώσεως και ακολούθησε συζήτηση με τα μέλη για θέματα που απασχολούν τους αποστράτους Αξιωματικούς.


                                                                         Περισσότερες φωτογραφίες


Αποστολή σχολικών και αθλητικών ειδών στο 9χρονο Ελληνικό Σχολείο ΟΜΗΡΟΣ ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ

αναρτήθηκε στις 13 Οκτ 2020, 7:50 π.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης

Αν και φέτος το προσκυνηματικό ταξίδι μας στην Β. Ήπειρο που ήταν προγραμματισμένο από 24-28 Σεπτεμβρίου δεν πραγματοποιήθηκε λόγω COVID -19, εν τούτοις πραγματοποιήσαμε αποστολή σχολικών και αθλητικών ειδών στο 9χρονο Ελληνικό Σχολείο ΌΜΗΡΟΣ της Χειμάρρας, με χρηματική βοήθεια από την Ελληνική Ομογένεια του Τορόντο. Ελπίζουμε του χρόνου τα πράγματα να είναι καλύτερα από πλευράς πανδημίας ώστε να μπορέσουν να συνεχιστούν απρόσκοπτα τα προσκυνηματικά μας ταξίδια στους χώρους θυσίας των προγόνων μας, στα πεδία των μαχών με τους ηρωικούς άταφους νεκρούς αλλά και οι συναντήσεις μας με την Ελληνική Ομογένεια της Βορείου Ηπείρου, που προσπαθεί να διατηρήσει τα ήθη, τα έθιμα, την Ορθοδοξία, τις εθνικές παραδόσεις αλλά προπαντός την Ελληνική γλώσσα μέσα από αντίξοες συνθήκες και διώξεις του επίσημου και ανεπίσημου αλβανικού κράτους.
Εκκλησιασμός στις 9 Σεπ 2020 στον ΙΝ Αγίου Γεωργίου Λυκοδρομίου

αναρτήθηκε στις 9 Σεπ 2020, 11:46 π.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης

Π
ραγματοποιήθηκε σήμερα 9 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα της γιορτής των Αγίων Θεοπατόρων  Ιωακείμ και Άννης,  Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λυκοδρομίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα «Εκκλησιασμοί στα πομακοχώρια 2020» ο εκκλησιασμός θα γινόταν στις Θέρμες στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοπατόρων  Ιωακείμ και Άννης που βρίσκεται στο πομακοχώρι Θέρμες (Λουτρά) και είναι υιοθετημένος από το Παράρτημα Ξάνθης της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού. 

Λόγω των μέτρων που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19, δεν ήταν δυνατή η μετάβαση στον προαναφερόμενο Ι. Ν. και καθ’ υπόδειξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου για την τέλεση της Θείας Λειτουργίας επελέγη το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Λυκοδρόμιο το οποίο πρόσφατα έχει υιοθετηθεί από το Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Ξάνθης.

Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Θεόφιλος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη  Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ Παντελεήμονος. Τον χορό των ιεροψαλτών συγκρότησαν οι απόστρατοι συνάδελφοι Γεώργιος Λογδανίδης και Αναστάσιος Αλέκογλου, ιεροψάλτες του Ι. Ν. της του Θεού Σοφίας.

Στην Θεία Λειτουργία, παρευρέθει σύσσωμο το Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος, ο πρώην Πρόεδρος του Παραρτήματος Υπτγος ε.α. Γ. Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος και ο Ταμίας της Ενώσεως Αποστράτων Αστυνομικών Ξάνθης, Μέλη του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Ξάνθης, μέλη του συλλόγου Πολυτέκνων Ξάνθης και πολλοί κάτοικοι του Λυκοδρομίου.

Μετά την Θεία Λειτουργία παρετέθει καφές στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λυκοδρομίου.

Ευχαριστούμε όλες και  όλους όσους παρευρέθηκαν. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λυκοδρομίου κ. Άνθιμο Κυρλίδη για την φιλοξενία στο χώρο του Συλλόγου.

Ενώνουμε και τις δικές μας ευχές με την ευχή του Σεβασμιωτάτου «Του χρόνου η ανθρωπότητα να έχει απαλλαγεί από την πανδημία του COVID-19  και ο εκκλησιασμός να πραγματοποιηθεί στις Θέρμες».

                                                                                                                                         ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

Υπτγος ε.α. Ιωάννης Κουτσαϊμάνης

Πρόεδρος ΤΣ


Περισσότερες φωτογραφίες

ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

αναρτήθηκε στις 8 Αυγ 2020, 7:44 π.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης   [ ενημερώθηκε 8 Αυγ 2020, 8:08 π.μ. ]

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 στις εγκαταστάσεις του θερινού Αναψυκτηρίου του Δ΄ΣΣ η τελετή Παράδοσης - Παραλαβής του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Ξάνθης. Παρόντες στην εκδήλωση ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ Παντελεήμων, Ο Αντιπεριφερειάχης ΠΕ Ξάνθης κ. Νικόλαος Ευφραιμίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Εμμανουήλ Τσέπελης, ο Διοικητής του Δ΄ ΣΣ Αντγος Άγγελος Ιλαρίδης, οι Πρόεδροι των Αναδόχων Συλλόγων των εκκλησιών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Εκκλησιασμοί στα Πομακοχώρια της Ξάνθης», καθώς και μέλη του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης. Ο απερχόμενος Πρόεδρος Υπτγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του προέβει σε ένα μικρό απολογισμό της εννιάχρονης συνεχούς θητείας του η οποία περιελάμβανε δράσεις και έργα τα οποία ανέδειξαν το Παράρτημα και την μεγάλη οικογένεια των Αποστράτων Αξιωματικών, τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και Πανελλαδικά. Κυριότερα έργα στην θητεία του ήταν : Το Πρόγραμμα «Εκκλησιασμοί στα Πομακοχώρια της Ξάνθης» που περιελάμβανε την ανακαίνιση και συντήρηση των εκκλησιών που βρίσκονται στα πομακοχώρια της Ξάνθης αναθέτοντάς τα σε αναδόχους Συλλόγους ώστε να φροντίζουν για τη συνεχή συντήρησή τους και την απρόσκοπτη λειτουργία τους βάσει προγράμματος Η καθιέρωση ετησίου προσκυνήματος στο Υψ. 731, στη Βόρειο Ήπειρο, «τις Θερμοπύλες που δεν έπεσαν ποτέ», στην απότιση του ελαχίστου φόρου τιμής στους πεσόντες και τους άταφους νεκρούς του « Έπους του 40» στα στρατιωτικά νεκροταφεία της περιοχής καθώς και τη βοήθεια και στήριξη στα ελληνικά σχολεία της εθνικής μειονότητος της Β. Ηπείρου, με εισφορές συμπατριωτών μας τόσο από όλη την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Κινητοποίηση και συμμετοχή σε όλα τα εθνικά καλέσματασυλλαλητήρια για την Μακεδονία μας, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα. Συμμετοχή σε πρωτόγνωρα για εμάς τους Αξιωματικούς συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν σε ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΑΡΙΣΣΑ, για τις άδικες περικοπές που επέβαλλαν οι Κυβερνήσεις και τις δυσμενείς επιπτώσεις στην Εθνική Άμυνα. Οικονομική Βοήθεια για κατασκευή Έργων αποτροπής εισόδου στον Έβρο, μετά από εκκλήσεις στις οποίες ανταποκρίθηκαν γενναιόδωρα η Ξάνθη και το Πανελλήνιο. Οικονομική Βοήθεια σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας. Διοργανώσεις ημερίδων και ομιλιών για Εθνικά και Ιστορικά θέματα. Ο νέος Πρόεδρος του Παραρτήματος και επί εξαετία Αντιπρόεδρος Υπτγος ε.α. Ιωάννης Κουτσαϊμάνης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους στη τελετή, καθώς και τα απερχόμενα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου , Υπτγο ε.α Γεώργιο Γεωργιάδη, Ταξχο ε.α. Αργύριο Ανδριώτη και Ανχη ε.α. Παπάγο Παπανικολάου για την προσφορά και το έργο τους, τους επέδωσε αναμνηστικές πλακέτες της ΕΑΑΣ. Στη συνέχεια παρουσίασε το νέο ΤΣ του Παραρτήματος που αποτελείται από τους: Υπτγο ε.α Ιωάννη Κουτσαϊμάνη ως Πρόεδρο Ταξχο ε.α Αριστοτέλη Τσότρα ως Αντιπρόεδρο Σχη ε.α. Θεόδωρο Αμαξόπουλο Τχη ε.α Αναστάσιο Αλέκογλου και Λγο ε.α. Αναστάσιο Τσακουρίδη ως μέλη. Εξήρε το έργο του απερχομένου Τοπικού Συμβουλίου και ιδιαίτερα του απερχομένου Προέδρου Υπτγου ε.α. Γεωργίου Γεωργιάδη, υποσχόμενος την συνέχιση του έργου και των πρωτοβουλιών του Παραρτήματος που το έχουν καταξιώσει τόσο σε τοπικό όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο, με τη σύσφιξη των δεσμών συναδελφικότητας μεταξύ των μελών, τη διατήρηση των υφισταμένων καλών σχέσεων μεταξύ ε.α. και ε.ε. συναδέλφων, τη διατήρηση αμείωτου του Εθνικού φρονήματος των μελών και των οικογενειών τους και τη συνέχιση της προς την Πατρίδα προσφοράς με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον. Καλή Επιτυχία στο έργο του Νέου Τοπικού συμβουλίου του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης.

1-10 of 39