10 Ιουνίου 2021 Εκδήλωση του Δ΄ΣΣ στο χωριό Ωραίο Ξάνθης

αναρτήθηκε στις 13 Ιουν 2021, 12:48 μ.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ ΞάνθηςΕκδήλωση για τη μνήμη των πεσόντων Ελλήνων μουσουλμάνων, που θυσιάστηκαν για την πατρίδα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, πραγματοποίησε το Δ΄ΣΣ στο χωριό Ωραίο Ξάνθης την Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Στρατηγός Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ν. Ξάνθης, ο Δήμαρχος Ξάνθης , ο Ταξίαρχος Δκτής της 29 Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου του Δήμου Μύκης, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Ξάνθης,  λοιπές  πολιτικές, αστυνομικές και θρησκευτικές αρχές  καθώς και  οι δάσκαλοι  με τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του χ. Ωραίου και Κύκνου και πολλοί  κάτοικοι του χωριού.

Πραγματοποιήθηκε  προσκλητήριο νεκρών και κατάθεση στεφάνων, από τους παρισταμένους εκπροσώπους των Αρχών καθώς και απαγγελίες ποιημάτων από τους μαθητές των Σχολείων.

Τιμές αποδόθηκαν από Τμήμα Στρατιωτικής Μουσικής και Διμοιρία του Δ΄ ΣΣ τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας κατά του COVID-19.

Comments