Προσκυνηματικό ταξίδι στη Β. Ήπειρο

αναρτήθηκε στις 20 Οκτ 2017, 6:47 π.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης   [ ενημερώθηκε 15 Μαΐ 2019, 9:30 π.μ. ]
Το Παράρτημα ΕΑΑΣ Νομού Ξάνθης πραγματοποίησε, με 104 άτομα, για 3η συνεχή χρονιά, προσκύνημα στη Β. Ήπειρο, από 12 έως 15 Οκτ.17, υλοποιώντας την επιθυμία, μελών του και ανά την Ελλάδα φίλων του.

Διαβάστε όλο το άρθρο. Γράφει ο Ταξίαρχος ε.α Ιωάννης Κουτσαϊμάνης, Αντιπρόεδρος Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης
Περισσότερες φωτογραφίες.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, ευχαριστούν θερμά τους Φορείς, Συλλόγους – Ενώσεις, Επιχειρήσεις όπως και τα μεμονωμένα άτομα από την Ξάνθη αλλά και από άλλες περιοχές, όπως και Ομογενείς από το Εξωτερικό, που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση μας, της 20 Σεπ.2017, προσφέροντας οικονομική βοήθεια ή αγοράζοντας τον αναγκαίο εξοπλισμό, γραφική ύλη και αθλητικό υλικό, για τα δύο (2) Σχολεία της Εθνικής Ελληνικής Ομογένειας, στο Αργυρόκαστρο «ΠΝΟΗ ΑΓΑΠΗΣ» και κυρίως στο «9-τάξιο Ελληνικό Σχολείο ‘’ΟΜΗΡΟΣ’’ (Δημοτικό - Γυμνάσιο) της Χιμάρας τα οποία και επιδώσαμε, στην εκεί επίσκεψή μας, αντιστοίχως στις 12 και 14 Οκτ 17.

Δείτε την ευχαριστήρια επιστολή της ΕΑΑΣ για τη ανταπόκριση στην έκκληση βοήθειας και την ευχαριστήρια επιστολή του Σχολείου "ΟΜΗΡΟΣ" της Χιμάρας.
Φωτογραφίες από την επίσκεψη στη Χιμάρα.