Επίσκεψη Προέδρου ΕΑΑΣ Αντγου ε.α. Σταύρου Κουτρή στην Ξάνθη

αναρτήθηκε στις 19 Οκτ 2020, 3:05 μ.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης
    Ο Πρόεδρος της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) Αντιστράτηγος ε.α. Σταύρος Κουτρής πραγματοποίησε σήμερα 19 Οκτωβρίου 2020 επίσκεψη στην Ξάνθη, για επαφή με 
το Τοπικό Συμβούλιο, τα μέλη του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Ξάνθης αλλά και εθιμοτυπικές επισκέψεις σε αρχές και φορείς της πόλεως.
Κατά σειράν επισκέφθηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ Παντελεήμονα, τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης κ Νικόλαο Ευφραιμίδη, τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη, τον βουλευτή της ΝΔ κ. Σπυρίδωνα Τσιλιγγίρη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης κ. Πασχάλη Γιώρη και τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ κ. Μπαράν Μπουρχάν (δεν κατέστει δυνατή η προγραμματισμένη επίσκεψη με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χουσείν Ζεϊμπέκ λόγω εκτάκτου κωλύματος του κ. βουλευτού).
Κατά τις επισκέψεις του ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Παραρτήματος  Ξάνθης και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου.


Στις 19:00 στην αίθουσα των καπναποθηκών «Π» του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, μίλησε σε συγκέντρωση μελών του Παραρτήματος Ξάνθης, για τους στόχους και το πρόγραμμα του νέου ΔΣ της Ενώσεως και ακολούθησε συζήτηση με τα μέλη για θέματα που απασχολούν τους αποστράτους Αξιωματικούς.


                                                                         Περισσότερες φωτογραφίες


Comments