Ευχαριστήριο 3ο. Ανταπόκριση στην Έκκληση για Βοήθεια - Έργα στον Έβρο (Έργα Επέκτασης Φράκτη & άλλα μέσα Αποτροπής )

αναρτήθηκε στις 12 Ιουν 2020, 11:30 π.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ ΞάνθηςΟ Πρόεδρος και τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, ευχαριστούν θερμά τους Φορείς, Συλλόγους και μεμονωμένα άτομα, μέλη και άλλους από όλη την Ελλάδα, καθώς και Ομογενείς από το Εξωτερικό που ανταποκρίθηκαν στις δύο (2) εκκλήσεις μας (της 10 &26/3/2020) και ενίσχυσαν οικονομικά, με μετρητά ή κατάθεση σε Τραπ. Λογαριασμούς ή και απευθείας στους Προμηθευτές, την προμήθεια υλικών για το ‘’φράκτη’’ στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ,αλλά και την επέκταση του κατά μήκος του Έβρου Ποταμού, όπως και την προμήθεια άλλων αναγκαίων εποπτικών μέσων.

Η πρωτοβουλία ήταν και είναι επικουρική & συντονισμένη όμως στο σχεδιασμό του Δ’Σ. Στρατού, είναι δε πέρα και πάνω από Πολιτικά Κόμματα και εκπηγάζει από την αυθόρμητη διάθεση ΟΛΩΝ των Ελλήνων, πλην ελαχίστων που διαφωνούν για δικούς τους λόγους ή και σκοπιμότητες, να βοηθήσουν την Πατρίδα, προσφέροντας από το υστέρημα τους, για τη θωράκιση σε όλο το μήκος του Έβρου από την κατευθυνόμενη από την Τουρκία σε βάρος της Χώρας μας επιχείρηση: «Μαζικής - βίαιης και παράνομης εισβολής λαθρομεταναστών», η οποία, χάρις τη σύμπνοια και τη συντονισμένη δράση όλων των υπεύθυνων φορέων ακόμη και των κατοίκων του Έβρου, απέτυχε παταγωδώς στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ και θα αποτύχει το ίδιο παντού στον Ελλαδικό Χώρο!!!!!

Οι ευγενικές προσφορές όλων συνετέλεσαν ώστε να συγκεντρωθεί συνολικά ποσό, ξεπέρασε τις 44.000 €, ποσό που επέτρεψε την προμήθεια των υλικών τα οποία παραδόθηκαν και ήδη τοποθετήθηκαν στον Έβρο (ή συνεχίζουν να τοποθετούνται), από την αρμόδια Στρ. Υπηρεσία του Δ’Σ. Στρατού.

Ευχαριστούμε τους Φορείς, Συλλόγους, Ενώσεις, όπως και τα μεμονωμένα άτομα που ανταποκρίθηκαν. Συγκεκριμένα τους παρακάτω :

·  Εταιρεία ESCARGOT A.B.E.E.( Μεσιτίδης Γεώργιος).

·  ΙΗΑ (International Hellenic Association)- 4η δόση.

·  Κοινωνικό Ίδρυμα ‘’Σταύρος Χαλιορής’’.

·  ΚΥΚΛΟΣ Α.Ε.- Αλεξιάδης.

·  ΠΟΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών).

·  ΣΕΑΝ Ξάνθης ( Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών).

·  Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ξάνθης.

·  Γερμαντζίδη Νικόλαο.

·  Γεωργοπούλου Δήμητρα.

·  Γραμματικόπουλο Νικόλαο.

·  Διάκο Νικόλαο.

·  Λουπάση Θεόδωρο.

·  Κίτσο Δημήτριο.

·  Κόντη Ιωάννη.

·  Κωσταράκο Μιχαήλ, Επίτιμο Α/ΓΕΕΘΑ.

·  Μπαλταντζή Νικόλαο.

·  Μπούνταλη Αθανάσιο.

·  Οικονομόπουλο Λεωνίδα.

·  Παπασταύρου Σοφία.

·  Πεχλιβάνη Κυριάκο.

·  Πολέντα Μανούσο.

·  Σαριδάκη Αλεξάνδρα.

·   Σαριδάκη Μαρία.

·  Σαριδάκη Ναπολέοντα.

·  Ταβουλάρη Σταυρούλα.

·  Φραγκάκη Χρήστο.

·  Χριστόπουλο Αναστάσιο. 

·  Χρυσοσπάθη Ιωάννη.

·  ΑΝΩΝΥΜΟΣ (6/5.έμβασμα).

·  ΑΝΩΝΥΜΟΣ( 9/6 έμβασμα).

Το παρόν ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ (3ο), αποστέλλεται στα ΜΜΕ για την ενημέρωση του κοινού, κοινοποιείται στο Δ’ Σ. Στρατού & την ΕΑΑΣ, ενώ θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας :www.eaasxanthis.gr και το fb (ΕααΣ Ξάνθης, όπου έχουν αναρτηθεί και τα άλλα δύο (2) ευχαριστήρια (17 Μαρτίου και 5 Μαΐου.2020), με τα στοιχεία των άλλων 151 που ανταποκρίθηκαν.

Ευχαριστούμε τέλος όλους τους Έλληνες, για τη σύμπνοια που επέδειξαν και τη διάθεση για προσφορά στον Αγώνα αυτό της Πατρίδας μας, όπως και τα πάσης φύσεως ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, στην Ξάνθη και το Πανελλήνιο, που πρόβαλαν τις εκκλήσεις μας.

Η παρούσα προσπάθεια του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης, ως προς τη συγκέντρωση χρημάτων από τις 2 εκκλήσεις που εκδόθηκαν, ΠΕΡΑΤΩΝΕΤΑΙ

Η προσπάθεια, ωστόσο, προμήθειας άλλων μέσων, όπως και για την κατασκευή των έργων αποτροπής εισόδου στον ΕΒΡΟ, συνεχίζεται από το Δ’ Σ. Στρατού.


       

 

Comments