Σκοράρουμε για το ''ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ'' - Συμμετοχή & Βράβευση ΕΑΑΣ Ξάνθης

αναρτήθηκε στις 16 Οκτ 2016, 3:51 π.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης   [ ενημερώθηκε 16 Οκτ 2016, 3:53 π.μ. ]
Το Παράρτημα της ΕΑΑΣ Ν. ΞΑΝΘΗΣ συμπαριστάμενο σε κάθε φιλανθρωπικό και κοινωφελές έργο, ιδιαίτερα όταν αφορά τα παιδιά, ανέλαβε και πραγματοποίησε την πώληση ικανού αριθμού εισητηρίων στα μέλη και του φίλους του, για την υποστήριξη της εκδήλωσης του ‘’ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ του ΠΑΙΔΙΟΥ’’ , "Σκοράρουμε για το Χαμόγελο", που έγινε στην Ξάνθη 14/15 Οκτ 2016.
Ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Ταμίας του Παραρτήματος επισκέφθηκαν στις 14 Οκτ 2016, τον χώρο της εκδήλωσης στο Αθλητικό Κέντρο Πηγαδίων Ξάνθης όπου  και παρέδωσαν στον Ταμία του "ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ του ΠΑΙΔΙΟΥ", κ. Ιωάννη Λαμπρόπουλο, τον φάκελλο με τις εισπράξεις, ευχόμενοι κάθε επιτυχία στο έργο τους. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την ευχάριστη έκπληξη της εκδήλωσης, το Περίπτερο του Δ΄ Σ.Στρατού, όπου εκτίθενται έργα των παιδιών των βρεφονηπιακών σταθμών του Σ. Στρατού και ταυτόχρονα  προβάλλονται διάφορες δραστηριότητες του Σώματος.
Η βράβευση με την επίδοση πλακετών, σε όλους τους "συμμετέχοντες", έγινε με τη λήξη στις 15:30 στις 15 Oκτ 16 (ΣΑΒΒΑΤΟ). Τα μέλη λόγω κωλύμματος, εξουσιοδότησαν τον Πρόεδρο, που  παρέλαβε τιμητική "Πλακέτα", η οποία στο εξής θα κοσμεί το χώρο του Παραρτήματος.
Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες  στο ''ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ'', για την τιμή που μας έγινε, όπως και τους Συναδέλφους, αλλά και Φίλους του Παραρτήματος μας, που μας βοήθησαν εξαντλώντας ΟΛΑ τα εισιτήρια (ικανός αριθμός), ενισχύοντας  μαζί με όλους τους άλλους Συλλόγους το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΔΙΟΥ.
Τα συγχαρητήριά μας στους "Διοργανωτές".  Ήταν μια ξεχωριστή  και άριστα σχεδιασμένη εκδήλωση.

Περισσότερες φωτογραφίες