Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στη Θεσ/νίκη (15/4/2016)

αναρτήθηκε στις 15 Απρ 2016, 11:11 μ.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης   [ ενημερώθηκε 15 Απρ 2016, 11:12 μ.μ. ]
Το Παράρτημα της ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης και η Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ξάνθης, συνολικά με 60 μέλη τους, μετέβησαν με μισθωμένο λεωφορείο και 2-3 ΙΧΕ οχήματα και έλαβαν μέρος στην Πανελλήνια Συγκέντρωση των ε.ε και ε.α Στελεχών των ΣΑ και ΕΔ, που έγινε στη  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Εκεί ενώθηκαν οι δυνάμεις μας και το μαχητικό μας πνεύμα με άλλα 1200-1300 άτομα στο Άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου, όπου έλαβαν χώρα οι ομιλίες. Στη συνέχεια κινήθηκαν σε πορεία μέχρι το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου επιδόθηκε το σχετικό ψήφισμα. Μαζί μας ήταν ο Επίτιμος Διοικητής Δ' Σ.Στρατού, Αντγος ε.α Δημήτριος Αικατερίνης, όπως και ο επίτιμος Υποδιοικητής Αντγος ε.α Νικόλαος Φωτιάδης.
Εκτός από τους 3 Πρόεδρους  και τα ΔΣ των 3 Ενώσεων ( ΕΑΑΣ-ΕΑΑΝ -ΕΑΑΑ) , της ΠΟΣ και αρκετών συναδέλφων από τα Παραρτήματα της ΕΑΑΣ Ν.Θεσσαλονίκης και άλλων επαρχιακών, μαζί με τα αντίστοιχα των Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας, έδωσαν ''το παρών'' ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός ε.α. Χρήστος Μανωλάς, ο οποίος και πραγματοποίησε συνοπτική, πλήν όμως μεστή περιεχομενου ομιλία-τοποθέτηση για τα αποτελέσματα και τις επιπτώσεις τους στα Εθνικά κυρίως θέματα, από τις άστοχες ενέργειες των κυβερνώντων.
Διακρίναμε επίσης αρκετούς επιτίμους ΓΕΠΣ και Μειζόνων Σχηματισμών τους Άντγους ε.α.: Αναστάσιο Μανώλα, Αθανάσιο Γαληνό, Δημήτριο Χαντζή, Ιωάννη Ζάρα κ.ά. Επίσης είχαμε και τη χαρά να ξανασυνάντήσουμε αρκετούς αγαπητούς και εκλεκτούς συναδέλφους από άλλες περιοχές.
Η προσέλευση και η συμμετοχή στη συγκέντρωση, δυστυχώς ήταν  χαρακτηριστικά μικρότερη από την αντίστοιχη της 13ης Μαρ.2013. Εμείς πάντως εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους διοργανωτές, όπως και σε όσους αποφασισμένους προσήλθαν, καθώς και τον έντονο προβληματισμό μας για όσους επέλεξαν την αποχή.
Θα επακολουθήσει λεπτομερές δημοσίευμα.

Περισσότερες φωτογραφίες