Εκκλησιασμός στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου & Γεωργίου στο χωριό Σάτρες (26 Οκτ 2014)

αναρτήθηκε στις 29 Οκτ 2014, 12:22 μ.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης   [ ενημερώθηκε 6 Φεβ 2015, 8:43 π.μ. ]
  Τελέστηκε την Κυριακή 26 Οκτ 2014, η Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, στο εορτάζον ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου και Αγ. Δημητρίου στις Σάτρες Ξάνθης, από τον Πατέρα Γεώργιο Σπάρταλη.
  Το εκκλησίασμα, ήταν το ΔΣ και Μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου από την Αθήνα, με επικεφαλής τους αειθαλείς Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Βαβουγυιό και Αντιπρόεδρο κ. Σπύρο Αντωνόπουλο, καθώς και  Προέδρους & Μέλη από τους ομώνυμους Συλλόγους ΞΑΝΘΗΣ - που είναι και ο "ανάδοχος" του παρεκκλησίου - ΚΑΒΑΛΑΣ-ΔΡΑΜΑΣ-ΡΟΔΟΠΗΣ-ΕΒΡΟΥ που προσήλθαν με 5 λεωφορεία και αρκετά ΙΧΕ οχήματα, και έτσι παραβρέθηκαν, παρά το βροχερό της ημέρας, περισσότερα από 300 άτομα.
  Στον εκκλησιασμό παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο εκπρόσωπος του Στρατηγού Διοικητή Δ’ Σ. Στρατού και αντιπροσωπείες Μονάδων, ο εκπρόσωπος της ΑΔ Ξάνθης, οι Πρόεδροι και Μέλη των Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού και Αστυνομικών Ν. Ξάνθης
  Ήταν μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση. Όλοι μαζί επέστρεψαν στην Ξάνθη και γευμάτισαν σε κέντρο δεξιώσεων. Οι επισκέπτες της Θράκης αναχώρησαν τις απογευματινές ώρες για τις περιοχές τους, γεμάτοι ενθουσιασμό και ευχαρίστησαν όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης.
  Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όσους και όσες προσήλθαν και ειδικότερα στην Πρόεδρο κ. Άννα Μπαλτζοπούλου, όπως και σε καθένα ξεχωριστά σε όλο το ΔΣ του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων Ν. Ξάνθης, που υπερέβαλαν εαυτούς για προετοιμασία και την άριστη οργάνωση της όλης εκδήλωσης.

Γράφει ο Υπτγος ε.α Γεώργιος Γεωργιάδης, Πρόεδρος ΤΣ/ ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης