Εκλησιασμός στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στη ΓΛΑΥΚΗ (14 Ιουν 2014)

αναρτήθηκε στις 14 Ιουν 2014, 10:50 π.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης   [ ενημερώθηκε 6 Φεβ 2015, 8:46 π.μ. ]
Με συμμετοχή από την  Ξάνθη, αλλά και από τη γειτονική Δράμα, τελέστηκε σήμερα 14 Ιουν 2014, Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου μέσα στο Στρατόπεδο «Υπτγου ε.α Δημ. Παπαποστόλου» στη ΓΛΑΥΚΗ Ξάνθης, στο πλαίσιο του προγράμματος: «Εκκλησιασμοί στα Πομακοχώρια Ξάνθης 2014».

Το εκκλησίασμα αποτέλεσαν πλέον του Διοικητή, των Αξιωματικών & Οπλιτών του Στρ. Φυλακίου, το ΔΣ και αρκετά μέλη από το Σύλλογο Συνταξιούχων του Δημοσίου Ξάνθης (1 Λεωφορείο), το ΔΣ και μέλη  του Συλλόγου Τριτέκνων  "Ο Άγιος Στυλιανός" Ξάνθης, μέλη των Ενώσεων Αποστράτων του Στρατού και του αντίστοιχου των Αστυνομικών Ξάνθης, καθώς και άλλοι Χριστιανοί από τη ΔΡΑΜΑ που προσήλθαν με  ΙΧΕ οχήματα για να εκκλησιαστούν και ταυτόχρονα να συμπαρασταθούν ηθικά σε αυτούς που "Φυλάνε Θερμοπύλες", στην περιοχή μας. Στον εκκλησιασμό ιερούργησε ο Πατέρας Γεώργιος Σπάρταλης. 

Μετά τον εκκλησιασμό, ως καλοί και φιλόξενοι οικοδεσπότες, ο Διοικητής, ο οποίος μετατίθεται, με όλο το προσωπικό του Στρ. Φυλακίου και τις οικογένειές τους προσέφεραν σε όλους μας καφέ  και διάφορα κεράσματα, στο "κιόσκι" του Στρατοπέδου. Ήταν μια οικογενειακή ατμόσφαιρα μετά τον εκκλησιασμό και εκεί στο "κιόσκι" όλοι ευχήθηκαν καλή τύχη στον απερχόμενο Διοικητή και την οικογένειά του.