Εκκλησιασμός (έκτακτος) στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Γλαύκης (30 Αυγ 2015)

αναρτήθηκε στις 2 Σεπ 2015, 7:02 π.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης   [ ενημερώθηκε 15 Ιαν 2016, 2:16 π.μ. ]
    
Τ
ελέστηκε, την 30η Αυγ 2015 (ΚΥΡΙΑΚΗ), στο πλαίσιο του προγράμματος "Εκκλησιασμοί σε ι.ν. στα Πομακοχώρια 2015", Θεία λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στο χωριό ΓΛΑΥΚΗ, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία και πρόσκληση του Συλλόγου Συνταξιούχων Υπαλλήλων του Δημοσίου Ξάνθης, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Ημερίδας ''Εθνική Γλωσσική Κληρονομιά''. 
 
    Στο εκκλησίασμα παρευρέθησαν  και συνεκκλησιάστηκαν  μαζί με αυτούς που ''Φυλάνε Θερμοπύλες'' στην περιοχή μας, πάνω από 200 άτομα που μετέβησαν με 4 λεωφορεία. Μεταξύ αυτών ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός ε.α κ. Φράγκος Φραγκούλης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικων Συνταξιούχων του Δημοσίου κ. Παν. Βαβουγιός και άλλα μέλη της Π.Ο.Π.Σ., καθώς και το ΔΣ της Παγκύπριας Συντεχνίας Δημοσίων Υπαλλήλων, τα ΔΣ/Σύλλογων Δημοσίων Υπαλλήλων Φθιώτιδος και Κιλκίς και πολλά μέλη των ομόλογων Συλλόγων από τις πόλεις Καβάλας, Ροδόπης, Έβρου και Δράμας.

    Μετά τον εκκλησιασμό οι άνδρες της Στρ. Μονάδος προσέφεραν σε όλο το εκκλησίασμα καφέ, αναψυκτικά και άλλα εδέσματα στο υπαίθριο ''κιόσκι'' με την εξαιρετική θέα.

Πατήστε για να δείτε φωτογραφίες