Εκκλησιασμός στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στις Σάτρες (26 Απρ 2015)

αναρτήθηκε στις 26 Απρ 2015, 11:53 π.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης   [ ενημερώθηκε 15 Ιαν 2016, 2:15 π.μ. ]
    
Τελέστηκε στις 26 Απρ.2015, η Θεία λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου και Αγ. Δημητρίου στις ΣΑΤΡΕΣ. Ο εκκλησιασμός διοργανώθηκε με πρωτοβουλία και την φροντίδα του "αναδόχου" Συλλόγου, Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων του Δημοσίου Ξάνθης (ΣΥ.ΣΥ.ΠΟ.ΔΗ), ο οποίος μίσθωσε και λεωφορείο για τη δωρεάν μεταφορά των μελών του, όπως και άλλων επιθυμούντων.
    Στο εκκλησίασμα παρευρέθησαν συνολικά πάνω από 80 άτομα, με 1 λεωφορείο και αρκετά ΙΧΕ οχήματα, που προσήλθαν από την Ξάνθη και τις γειτονικές περιοχές, για να εκκλησιαστούν. Μεταξύ αυτών ήταν και η υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία από το Δ’ Σ.Στρατού και προσωπικό από τις Μονάδες της περιοχής.
    Μετά τον εκκλησιασμό, στην επιστροφή ο "ανάδοχος" Σύλλογος, παρέθεσε δωρεάν καφέ και άλλα εδέσματα, σε γνωστό ξενοδοχείο της Ξάνθης, για όλο το εκκλησίασμα.
    Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας, στο ΔΣ και στα μέλη του ΣΥΣΥΠΟΔΗ για την άρτια οργάνωση, σε όσους και όσες προσήλθαν, όπως και στο Δ’ Σ.Στρατού για την υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία, καθώς και τη διάθεση της αναγκαίας φορητής μεγαφωνικής συσκευής.
    Οι επόμενοι 3 εκκλησιασμοί σε I.N. στα Πομακοχώρια, είναι στις 9, 10 και 17 Μαϊ. 2015.

Γράφει ο Υπτγος ε.α Γεώργιος Γεωργιάδης, Πρόεδρος ΤΣ/ΕΑΑΣ Ξάνθης