Πανηγυρικός εορτασμός στον Ι.Ν. Αγ. Κυριακής στη ΜΥΚΗ (6-7-1017)

αναρτήθηκε στις 27 Ιουλ 2017, 5:43 π.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης   [ ενημερώθηκε 2 Ιαν 2018, 5:32 π.μ. ]
Εορτάσθηκε με την παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Ξάνθης & Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος και την παρουσία περί των 120 ατόμων που προσήλθαν με ένα λεωφορείο και αρκετά Ι.Χ.Ε. από την Ξάνθη  η μνήμη της Αγίας Κυριακής μίας από τους δύο Αγίους που είναι αφιερωμένο το Ιερό Παρεκκλήσιο της Μύκης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εκκλησιασμοί σε Ι.Ν. στα Πομακοχώρια 2017», που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία και πρόσκληση των «αναδόχων» συλλόγων, που είναι τα σωματεία Αστυνομικών της Ξάνθης (Ένωση Αποστράτων – Διεθνής Ένωση ΤΔ. Ξάνθης).
Παρευρέθησαν στον εορτασμό, τα Δ.Σ. της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ξάνθης κ. Ιωάννης Καραμανλής, ο Υποδιοικητής του Λόχου Καταδρομών της Γλαύκης, η Διοικητής του Α.Σ. Μύκης ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων. Από το Παράρτημα ΕΑΑΣ Ξάνθης ήταν ο Πρόεδρος και άλλα μέλη.
Μετά το πέρας, του εσπερινού στον αύλιο χώρο του Ναού προσφέρθηκαν εδέσματα που ετοίμασαν οι γυναίκες των συνταξιούχων αστυνομικών και της Θείας Λειτουργίας, ενώ ανήμερα της εορτής προσφέρθηκαν εδέσματα και καφές σε καφενείο του χωριού.
Φωτογραφίες