Τοποθέτηση μεγάλης σημαίας στο Υψ. Αυγό Ξάνθης

αναρτήθηκε στις 17 Ιουλ 2014, 12:41 μ.μ. από το χρήστη ΕΑΑΣ Ξάνθης   [ ενημερώθηκε 8 Φεβ 2015, 11:36 μ.μ. ]
  Το Παράρτημα της ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, ως αναπόσπαστο κομμάτι της Τοπικής Κοινωνίας, ανταποκρινόμενο στην πρόταση και σε συνεργασία με την Ομάδα «Φίλοι της Σημαίας» της Ξάνθης, προτείνουν στις αρμόδιες Τοπικές Αρχές, και στην Τοπική Κοινωνία της Ξάνθης, όπως και της Πατρίδας γενικότερα, την έγκριση-βοήθεια, για την Προμήθεια-Τοποθέτηση στο Ύψωμα “ΑΥΓΟ”, που υπέρκειται της πόλης της Ξάνθης, μιας μεγάλης Ελληνικής Σημαίας (διαστάσεων 7 Χ 10 μ και ανάλογου ύψους “πυλώνα” 15 μ.), έτσι ώστε να είναι πάντα ΟΡΑΤΗ και έτσι να αντικαταστήσει την υπάρχουσα χαρακτηριστικά μικρότερη 2Χ4 μ. (σε ιστό 8μ), που είναι δύσκολα ορατή.
  Για την ΑΜΕΣΗ δρομολόγηση των παραγγελιών (απαιτείται ειδοποίηση προ 20 ημερών και προκαταβολή του 50% του ποσού), όπως και την έναρξη των εργασιών μεταφοράς των βαρέων υλικών, που απαιτούν την έγκριση από το ΥΕΘΑ/ΓΕΣ, κατάλληλου μεταφορικού Ε/Π.
ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ προς ΟΛΟΥΣ
  α. Τους Φορείς, Συλλόγους – Ενώσεις – Οργανώσεις, Κατασκευαστικές Εταιρείες και μεμονωμένα άτομα, από την Τοπική Κοινωνία όπως και απ’ όλη τη Χώρα, για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ τους ΒΟΗΘΕΙΑ (και τη υποστήριξη με υλικά & μέσα), που μας είναι απαραίτητη, για την τοποθέτηση της μεγάλης Ελληνικής Σημαίας, για να είναι ΟΡΑΤΗ από κάθε σημείο και ταυτόχρονα να γεμίζει με Εθνική Υπερηφάνεια, ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους και διερχόμενους από την ΞΑΝΘΗ.
  β. Τα ΜΜΕ, τοπικά όπως και όλης της Χώρας, για την συνεχή προβολή του θέματος στο κοινό, μέχρι συμπληρώσεως του αναγκαίου ποσού 2.500€. Επιθυμητός χρόνος συγκεντρώσεως (του χρηματικού ποσού): μέχρι 5 Αυγ. 2014 (ΤΡΙΤΗ), για να κατασκευαστεί/τελειώσει το έργο, μέχρι την 31η Αυγ. 2014 (ΚΥΡΙΑΚΗ), στην έναρξη των “Γιορτών Παλιάς Πόλης της Ξάνθης”.
  γ. Το ΥΕΘΑ/ΓΕΣ για την έγκριση διάθεσης κατάλληλου Ε/Π για την μεταφορά των υλικών από την Ξάνθη στο Ύψ. ΑΥΓΟ. (Είναι ο μόνος τρόπος, δεδομένου ότι δεν υπάρχει πρόσβαση σε τροχό).

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το Δελτίου Τύπου.

Ċ
ΕΑΑΣ Ξάνθης,
17 Ιουλ 2014, 12:42 μ.μ.
Ċ
ΕΑΑΣ Ξάνθης,
17 Ιουλ 2014, 12:42 μ.μ.