Η Ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ. Παντελεήμονος, τελέστηκε στις 13 Μαρτίου 2026, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Στρατόπεδο Γλαύκης.
Τον Εκκλησιασμό οργάνωσε σύμφωνα με το Πρόγραμμα “Εκκλησιασμοί σε Ι.Ν. στα Πομακοχώρια του Ν. Ξάνθης 2026” το Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης.
Παρόντες ο Διοικητής ΑΣΔΙΘ Αντιστράτηγος κ. Παναγιώτης Καβιδόπουλος, ο Υποδιοικητής της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών, Συνταγματάρχης κ. Κων/νος Αθανασίου, ο Διοικητής του 2ου ΛΥΕΕΑ κ. Μιχαήλ Πετρίδης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Εχίνου κ. Ιωάννης Πούλιος, η επικεφαλής του Αστυνομικού Σταθμού Μύκης κ. Χρυσούλα Κοζάκου, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Λυκείου των Ελληνίδων Ξάνθης κ. Ευτέρπη Στάντσιου, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Ξάνθης κ. Άννα Μπαλτζοπούλου, μέλη ΔΣ Αναδόχων Συλλόγων Εκκλησιών στα Πομακοχώρια, οι στρατεύσιμοι της εκεί μονάδας και πιστοί που μετακινήθηκαν με μισθωμένο λεωφορείο από το Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης και με ΙΧ οχήματα.
Το Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης ευχαριστεί θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ.Παντελεήμονα για την παρουσία και ευλογία του, τον Διοικητή του Στρατοπέδου Γλαύκης για τη φιλοξενία όπως και όλους τους στρατεύσιμους που υπηρετούν εκεί, την ΕΑΑΣ Ξάνθης για τη συνεργασία καθώς και το μέλος του την κ. Σύμη Μπαλτατζή για τα πλούσια εδέσματα, προσφορά της οικογένειάς της σε μνήμη του πατέρα της, Νικολάου Μπαλτατζή.
Απο Το ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΞΑΝΘΗΣ